Se alla

Nu satsar vi 5,5 MSEK för att bygga en aktivitetspark i Skarsjö

Intervju med Hasse Andersson (L)

Torsdag 25 mars 2021

Hej Hasse! Under valrörelsen stod du vid Skarsjöplanen och blev intervjuad av mig kring vad Liberalerna ville göra där. Kommer du ihåg vad du sade?
Ja, att vi ville bygga utveckla området till en allaktivitetspark tillsammans med föreningslivet i Rimbobygden. Ja precis, vi ville också ha någon form av minigolf.

Nu blir det multigolf vilket är ännu bättre. Vad tänker du kring det?
Minigolf behöver vara inhägnat i skydd av skadegörelse, men vi vill ju inte ha något inhägnat eftersom det ska vara öppet för alla. Nu är tanken att man ska kunna ta med sig bollar eller frisbee och kunna spela när man känner för det! Sen ska vi ju bygga en utomhusscen också!

Juste, riktigt bra! Kommer du sätta upp någon revy på den nya utomhusscenen?
Ja, det kommer säkert bli på Rimbodagen. Vi brukar köra i tält, men nu kanske vi kör där istället. Vi kanske kör där en gång i månaden med ungdomsgänget också. Kulturskolan kanske kör lite revy och sketcher också.

Vad mer kommer byggas på Skarsjöplan?
En basketplan som på vintern kan spolas till en isbana, pulkabacke, lekplats, picknickyta, grillyta, linbana och en hundrastgård. Det blir kanon det!

Vad är det roligaste med att kunna genomföra vallöften?
Det roligaste är att det ökar intresset och förtroende för lokalpolitiken, att det faktiskt går att påverka! Det lokala engagemanget lönar sig!

// Nicklas Salmin